Bel ons direct: +31 413 29 44 47  

Vrijblijvend informatie aanvragen

Velden met * zijn verplicht

  • Innovatieve producten
  • Deskundig advies
  • Groen en infrastructuur verbinden

Waterzak bomen

Voed nu uw boom met een AquaBag! Jonge bomen zijn na het aanplanten zeer kwetsbaar voor de gevolgen van verdroging en overbewatering. Om ervoor te zorgen dat deze bomen zich goed wortelen, is een geleidelijke, gematigde toestroom van water nodig. Bij GreenMax hebben wij een robuuste, doeltreffende en herbruikbare oplossing ontwikkeld. De Aquabag is de waterzak bij uitstek voor het bewateren van struiken en bomen in een stedelijk gebied.

De waterzak voor bomen en struiken

De AquaBag houdt met een eenvoudige ritssluiting 75 liter water secuur tegen de boom aan. Een distributiesysteem zorgt ervoor dat het water op een langzaam tempo uit de zak druppelt, zodat de boom voldoende tijd heeft om het op te nemen. Afhangend van de plaatsing zal de AquaBag in 6 tot 10 uur leegdruppelen, waarna deze bijgevuld kan worden indien nodig. GreenMax raadt u aan om de waterzak één à twee keer per week te vullen voor optimale groei van uw (jonge) bomen.

Neem contact met ons op bij vragen of voor informatie

Bent u geïnteresseerd in een waterzak, of een van de vele andere bewateringssystemen voor bomen en struiken die GreenMax aanbiedt? Neemt u dan contact met ons op. Voor vragen en overige informatie kunt u ons bereiken op het volgende telefoonnummer: 0031 413 294447.

© 2022 Greenmax