Bel ons direct: +31 413 29 44 47  

Vrijblijvend informatie aanvragen

Velden met * zijn verplicht

  • Innovatieve producten
  • Deskundig advies
  • Groen en infrastructuur verbinden

Alternatief voor de Treegator druppelzak in Heeswijk-Dinther

Zoekt u naar een alternatief voor een Treegator druppelzak? Onze AquaBag is dé alternatieve druppelzak voor de Amerikaanse Treegator. Voor een jonge boom is het kort na aanplant zeer belangrijk dat zij gelijkmatig water krijgen. In dit vroege stadium zijn zij extra gevoelig voor de gevolgen van overbewatering of verdroging. De geleidelijke waterstroom van de AquaBag is de beste oplossing voor de ontwikkeling van de wortelstructuur van de jonge bomen. Wij hebben een lokaal, herbruikbaar alternatief ontwikkeld dat nog vele jaren dienst doet. De AquaBag druppelzak is een uitstekend alternatief voor struik- en boombewatering met een Treegator.

Waarom kiezen voor het Europees alternatief voor de Treegator druppelzak

Onze druppelzak verdeelt 75 liter water geleidelijk over het wortelsysteem. Omdat het zeer langzaam in de aarde trekt, krijgt de jonge boom ruim de tijd om het water op te nemen. De AquaBag loopt in 6 tot 10 uur leeg, waarna deze zeer eenvoudig bijgevuld kan worden. Wij adviseren u niet meer dan twee keer per week de AquaBag te vullen, zodat uw bomen optimaal kunnen groeien. Bij GreenMax Heeswijk-Dinther hebben we de AquaBag ontwikkeld om herbruikbaar te zijn. De duurzaamheidsprocessen die wij hanteren zorgen ervoor dat onze producten een levensduur van enkele eeuwen hebben.

Bel vandaag nog voor meer informatie

Naast onze druppelzak bieden wij vele andere bewateringssystemen voor bomen en struiken in de stedelijke omgeving. Bent u geïnteresseerd als particulier of bedrijf? U kunt contact met ons opnemen voor vragen en overige informatie. Wij zijn daarvoor bereikbaar op het volgende telefoonnummer: 0031 413 294447.
 

© 2022 Greenmax