Bel ons direct: +31 413 29 44 47  

Vrijblijvend informatie aanvragen

Velden met * zijn verplicht

  • Innovatieve producten
  • Deskundig advies
  • Groen en infrastructuur verbinden

Openbaar groen

Bent u op zoek naar producten die bestemd zijn voor openbaar groen? Dan bent u bij GreenMax aan het juiste adres. Wij leveren namelijk al geruime tijd producten die speciaal zijn vervaardigd voor de inrichting van het plantvak en de bescherming van de infrastructuur in de stad. Tevens zijn er bij GreenMax toebehoren voor de inrichting van een stedelijk interieur verkrijgbaar. Deze producten verbeteren de groeiomstandigheden bomen, hagen en struiken.

GreenMax Heeswijk-Dinther: producten voor openbaar groen

Groene ruimten in een stedelijke omgeving is van belang om het leven in een stad aangenaam te houden. Hierbij wordt niet enkel gedacht aan de behoeften van de mens, maar ook van het openbaar groen. De zuurstof en de hoeveelheid water voor bomen is in een stedelijk gebied doorgaans beperkt. Hier speelt GreenMax op in, want onze producten helpen bomen te overleven in onze verstedelijkte wereld. Wij verliezen hier de combinatie van meer groen in openbaar gebied en de vraag naar een verbeterende infrastructuur niet uit het oog. In ons assortiment vindt u onder andere de volgende innovatieve producten:

Alle producten die u kunt kopen bij GreenMax Heeswijk-Dinther zijn vervaardigd van gerecycled kunststof volgens het Cradle 2 Cradle proces: de kunststofproducten worden schoongespoeld, daarna gesmolten en wederom in een nieuwe vorm gegoten. Zo kunnen de producten hergebruikt worden in het openbaar groen. Heeft u vragen over het Cradle 2 Cradle proces of wenst u deskundig advies? Bel dan naar 0031 413 294447 en onze medewerkers staan u graag te woord.


© 2022 Greenmax