Bel ons direct: +31 413 29 44 47  

Vrijblijvend informatie aanvragen

Velden met * zijn verplicht

  • Innovatieve producten
  • Deskundig advies
  • Groen en infrastructuur verbinden

Landschapsarchitect

Een omgeving laten ontwerpen door een landschapsarchitect, kan leiden tot nieuwe manieren wat wij om ons heen zien. Daartoe behoren alle buitenruimtes, zoals parken, recreatieterreinen en alle andere open ruimtes in zowel stedelijke als plattelandsgebieden. Als landschapsarchitect zijnde wilt u de balans zoeken tussen groen en het verbeteren van de infrastructuur. Dit is exact wat GreenMax Heeswijk-Dinther u kan bieden. Wij leveren producten voor groeninrichting en ter bescherming van de infrastructuur in een stedelijke omgeving. Voel u vrij om onze website te bekijken en neem gerust contact met ons op als u vragen heeft omtrent de dienstverlening van GreenMax Heeswijk-Dinther.

Als landschapsarchitect wilt u werken met juiste materialen

Als landschapsarchitect zijnde bent u bij GreenMax Heeswijk-Dinther aan het juiste adres voor groene producten. Wij hebben een innovatieve selectie aan producten die zijn vervaardigd van recyclebare materialen. De producten die u bij ons koopt zijn gemakkelijk te monteren en eenvoudig in gebruik. Een kleine selectie uit ons assortiment:

Bij GreenMax geloven we dat de simpelste oplossingen, doorgaans de beste oplossingen zijn. In onze webshop kunt u direct een bestelling plaatsen. Zo heeft u binnen korte tijd de beschikking over de artikelen die u nodig heeft. Uiteraard willen wij u voorzien van gedetailleerde informatie over ons assortiment. Wij zijn bereikbaar via het volgende telefoonnummer: 0031 413 294447.© 2022 Greenmax