Bel ons direct: +31 413 29 44 47  

Vrijblijvend informatie aanvragen

Velden met * zijn verplicht

  • Innovatieve producten
  • Deskundig advies
  • Groen en infrastructuur verbinden

Bewatering systeem

Met een bewatering systeem kunt u hagen, struiken en bomen te allen tijde voorzien van de juiste hoeveelheid water. Een dergelijk systeem is onmisbaar in een droge stedelijke omgeving, zeker als uw planten nog jong en groeiende zijn. Wanneer u een bewatering systeem voor bomen wilt aanleggen, is het verstandig om een specialist als GreenMax uit Heeswijk-Dinther in te schakelen. Wij leveren namelijk een totaalpakket aan producten voor de inrichting van het plantvak ter bevordering van een groene infrastructuur in een stedelijke omgeving.

Innovatief bewatering systeem ter bevordering van de groei van uw bomen in Heeswijk-Dinther

Veel (jonge) struiken, hagen en bomen hebben last van droogte in een stedelijke omgeving, zoals bijvoorbeeld in Heeswijk-Dinther. Doorgaans wordt dit veroorzaakt door het nauwelijks doordringen van hemelwater en/of een verstoorde bodemstructuur. Dit kan zorgen voor groeiproblemen en de bomen gevoelig maken voor plagen, ziektes en afsterven. Dat is uiteraard niet wat u wilt. Bij GreenMax zijn diverse bewatering systemen verkrijgbaar die de groeiomstandigheden van bomen bevorderen, zoals:

Meer informatie?

Wenst u meer informatie over een bewatering systeem of over de mogelijkheden die GreenMax u kan bieden? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via het volgende telefoonnummer: 0031 413 294447.


© 2021 Greenmax