Bel ons direct: +31 413 29 44 47  

Vrijblijvend informatie aanvragen

Velden met * zijn verplicht

  • Innovatieve producten
  • Deskundig advies
  • Groen en infrastructuur verbinden

Groenvoorziening

Groenvoorziening wordt steeds belangrijker voor de mens. Voldoende groen is van belang om het leven in de stad of in een stedelijke omgeving aangenaam te houden. Helemaal nu de klimaatverandering zijn intrede heeft gedaan, is het urgenter om groene ruimtes in de stad te hebben. Voldoende groen in de stad is niet enkel noodzakelijk, maar er is op de dag van vandaag ook meer behoefte aan. Hierbij spelen geld- en tijdbesparingen, kennis en het realiseer gemak een grote rol. Bij GreenMax weet men als geen ander dat bomen helpen te overleven in een verstedelijkte wereld vol beton, gebouwen en bestrating. Wij leveren namelijk een totaalpakket aan producten voor de groenvoorziening ter bescherming van de infrastructuur in de stedelijke omgeving. Dankzij de jarenlange kennis en ervaring van GreenMax in dit vakgebied, kunnen wij u deskundig adviseren.

Groenvoorziening: infrastructuur in combinatie met groen in de stad

De producten die GreenMax aanbiedt beschermen bomen en de infrastructuur tegen elkaar. Hierbij zullen wij nooit de groene ruimte in een stad in combinatie met een goede infrastructuur uit het oog verliezen. GreenMax ontwerpt enkel producten met als doelstelling om de levensvatbaarheid in een stad te verhogen.

Het assortiment voor een optimale groeninrichting in Heeswijk-Dinther

Bij GreenMax hebben wij een innovatieve selectie aan producten die speciaal vervaardigd zijn voor groenvoorziening. GreenMax Heeswijk-Dinther biedt u een volledig advies voor een ondergrondse groeiplaatsinrichting. Zo zijn bewatering- en beluchting systemen van belang om (jonge) bomen van zuurstof en water te voorzien in een stedelijke omgeving. Daarnaast bieden wij onder andere de volgende producten:

Cradle 2 Cradle bij GreenMax

De producten die verkrijgbaar zijn bij GreenMax zijn bestemd voor de groene ruimte in een stedelijk gebied en bestaan veelal uit kunststof. Er wordt doorgaans aangenomen dat kunststofproducten vervuilend zijn voor onze samenleving, maar niets is minder waar. De kunststofproducten die worden vervaardigd door GreenMax zijn allen van gerecycled kunststof: de producten worden schoongespoeld, vervolgens worden ze gesmolten en gegoten in een nieuwe vorm. Zo kunnen deze producten weer tientallen jaren mee. Dit wordt ook wel het Cradle 2 Cradle proces genoemd.

Deskundig advies voor uw groene ruimte

Wilt u meer weten over de dienstverlening van GreenMax Heeswijk-Dinther of wenst u deskundig advies, zodat u uw gewenste ruimte kan voorzien van voldoende groenvoorziening? Bel dan naar het volgende telefoonnummer: 0031 413 294447. De professionals van GreenMax bespreken graag met u de mogelijkheden en voorzien u van alle gewenste informatie.© 2022 Greenmax