Bel ons direct: +31 413 29 44 47  

Vrijblijvend informatie aanvragen

Velden met * zijn verplicht

  • Innovatieve producten
  • Deskundig advies
  • Groen en infrastructuur verbinden

Groenonderhoud

Groenbeheer en groenonderhoud wordt alsmaar belangrijker in een wereld die constant in verandering is. Niet enkel door de klimaatverandering, maar ook door de verstedelijking. Groene ruimte wordt steeds schaarser, daarom is het belangrijk om in steden in te spelen op groenvoorziening. GreenMax Heeswijk-Dinther levert een compleet pakket aan producten dat speciaal is ontworpen voor groenonderhoud en groenbeheer. Deze producten zijn bedoeld om de groei van nieuwe en bestaande bomen, hagen en struiken in een stedelijke omgeving te stimuleren en te verbeteren. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie of bij vragen.

Kwalitatief hoogwaardige producten voor groenonderhoud en groenbeheer in Heeswijk-Dinther

Bij GreenMax vindt u een veelzijdige selectie aan kwalitatief hoogwaardige producten voor groenonderhoud en groenbeheer. Naast dat de producten van kwaliteit zijn, zijn ze gemakkelijk in gebruik en vervaardigt van gerecycled kunststof. In het assortiment van GreenMax vindt u onder andere de volgende producten:

Dit is slechts een selectie van het aanbod en hebben wij veel meer te bieden. Hiervoor bekijkt u onze website.

Gedetailleerde informatie over de producten

GreenMax Heeswijk-Dinther voorziet u graag van gedetailleerde informatie over alle producten voor groenonderhoud en groenbeheer. Tevens adviseren wij u graag over wat passend is bij uw situatie. Hiervoor neemt u contact met ons op en belt u naar 0031 413 294447. Onze medewerkers staan u graag te woord. Zo maakt u een weloverwogen keuze.© 2021 Greenmax