Bel ons direct: +31 413 29 44 47  

Vrijblijvend informatie aanvragen

Velden met * zijn verplicht

  • Innovatieve producten
  • Deskundig advies
  • Groen en infrastructuur verbinden

Druppelirrigatie systeem

Bent u in de markt voor een druppelirrigatie systeem? Een jonge boom heeft kort na het aanplanten veel behoefte aan een gelijkmatige watertoevoer. De gevolgen van overbewatering of verdroging wegen in dit vroege stadium namelijk extra zwaar. Onze AquaBag biedt hierbij uitkomst. De geleidelijke waterstroom van de AquaBag is helpt deze jonge bomen bij de ontwikkeling van hun wortelstructuur. Deze oplossing is robuust, doeltreffend en herbruikbaar. De Aquabag is hét druppelirrigatie systeem voor het bewateren van bomen en struiken in een stedelijke omgeving.

Een robuust druppelirrigatie systeem voor alle plantenvakken in Heeswijk-Dinther

Uw jonge boom wordt uitstekend gevoed met 75 liter water uit een stevig bevestigde AquaBag. Het distributiesysteem laat het water langzaam uit de AquaBag sijpelen. Zo wordt de aarde vochtig, waardoor de boom voldoende de tijd heeft om het water te absorberen. De plaatsing van het druppelirrigatie systeem beïnvloedt de vloeisnelheid; de AquaBag loopt in 6 tot 10 uur leeg, waarna deze eenvoudig bijgevuld wordt. Wij raden u aan om de druppelzak maar enkele keren per week te vullen. Zo weet u zeker dat u uw bomen niet teveel water krijgen, en deze optimaal kunnen blijven groeien.

Geïnteresseerd in een AquaBag?

GreenMax Heeswijk-Dinther biedt waterzakken en andere bewateringssystemen aan voor zowel particulieren als bedrijven. Heeft u interesse in een van onze producten? Neem dan contact met ons op voor antwoord op uw vragen en overige informatie. Wij zijn bereikbaar tijdens kantooruren op het volgende telefoonnummer: 0031 413 294447

© 2021 Greenmax