Bel ons direct: +31 413 29 44 47  

Vrijblijvend informatie aanvragen

Velden met * zijn verplicht

  • Innovatieve producten
  • Deskundig advies
  • Groen en infrastructuur verbinden

Boombeschermer

Een boombeschermer en andere toebehoren ter bescherming van stedelijk groen, zoals boomkratten, zijn verkrijgbaar bij GreenMax Heeswijk-Dinther. Wij zijn uw partner als het aankomt op het beschermen van beplantingen in een stedelijke infrastructuur. Een boombeschermer is een eenvoudige en betaalbare manier om bomen te beschermen tegen beschadigingen. Boomkratten zijn dan weer effectief bij het planten van (jonge) bomen, waarbij als het ware de boom wordt verankerd en niet kan draaien. Bij GreenMax geloven wij dat de meest simpele oplossingen, de beste zijn. Hierbij verliezen wij de verbeterende infrastructuur in combinatie met meer groen niet uit het oog.

Boombeschermer in Heeswijk-Dinther voor het voorkomen van beschadigingen

Voor extra steun plaatst u ondergronds boomkratten, bovengronds hecht u een boombeschermer aan de boomstam ter bescherming van beschadigingen. Denk hierbij aan schade door grasmaaiers, maar ook knaagdieren kunnen zorgen voor schade. Bij schade kunnen er groeiproblemen ontstaan bij bomen. Jonge bomen zijn doorgaans erg gevoelig voor beschadigingen, daardoor is een extra beschermlaag juist bij deze bomen van belang. Bij GreenMax zijn een aantal boombeschermers verkrijgbaar:

Deskundig advies door GreenMax

Wenst u meer informatie over de dienstverlening van GreenMax Heeswijk-Dinther of wilt u meer weten over boombeschermers en boomkratten? Voel u vrij om contact met ons op te nemen door te bellen naar 0031 413 294447. Onze professionals voorzien u graag van deskundig en passend advies.


© 2022 Greenmax