Bel ons direct: +31 413 29 44 47  

Vrijblijvend informatie aanvragen

Velden met * zijn verplicht

  • Innovatieve producten
  • Deskundig advies
  • Groen en infrastructuur verbinden

Boombeluchting

Een goede groeiplaatsinrichting beschikt naast over een bewateringssysteem over de juiste boombeluchting. Er moet immers voldoende water en lucht beschikbaar zijn voor (jonge) bomen, hagen en struiken. Voornamelijk in een verstedelijkte omgeving is natuurlijke boombeluchting en bewatering vaak beperkt, daarom is het van belang om effectieve systemen te plaatsen. Hiervoor is GreenMax de organisatie waar u moet zijn. Wij leveren namelijk al geruime tijd een totaalpakket aan producten voor het plantvak ter bescherming van de infrastructuur.

Doeltreffend boombeluchting systeem in een stedelijke omgeving zoals Heeswijk-Dinther

In een stedelijke omgeving hebben (jonge) bomen, hagen en struiken last van zuurstoftekorten en droogte. Door het monteren van een doeltreffend boombeluchting systeem biedt de uitkomst om dergelijke problemen te voorkomen. Bij GreenMax zijn verschillende boombeluchting systemen verkrijgbaar voor optimale groeiomstandigheden:

  • AirMax: het boombeluchting systeem van AirMax wordt dieper in een plantvak geplaatst om ook diepe boomwortels van zuurstof te voorzien. Bij GreenMax Heeswijk-Dinther beschikken we over de AirMax Beluchting, AirMax 45 en de AirMax Bio die geheel composteerbaar is.
  • LUWA: een beluchtings- en bewateringssysteem in één.
  • Bestel in onze webshop of neem contact op

    U kunt eenvoudig een boombeluchting systeem in de webshop van GreenMax Heeswijk-Dinther bestellen. Wanneer u vragen heeft of meer informatie wenst over onze dienstverlening, neemt u contact met ons op. U kunt ons bereiken via het volgende telefoonnummer: 0031 413 294447.


    © 2021 Greenmax