Bel ons direct: +31 413 29 44 47  

Vrijblijvend informatie aanvragen

Velden met * zijn verplicht

 • Innovatieve producten
 • Deskundig advies
 • Groen en infrastructuur verbinden

Bomengranulaat

Bomengranulaat is een uitstekende basis voor iedere boom. Het is doorgaans specifiek bedoeld voor groeiplaatsen op zwaar belaste situaties, zoals parkeerplaatsen, fietspaden of wegen. Een specialist als GreenMax kan u uitstekend adviseren welke boomgranulaat geschikt is bij uw situatie. Met ruime expertise levert GreenMax een totaalpakket aan variërende producten voor het plantvak. Van wortelschermen tot beluchtingssytemen en van bewateringsystemen tot kantopsluitingen. Voor advies over bomengranulaat kunt u terecht bij GreenMax.

Gezonde bomen ontwikkelen in Heeswijk-Dinther met bomengranulaat

Om bomen te laten groeien in een stedelijk gebied, moet de leefomgeving optimaal zijn. Voldoende zuurstof, voldoende voedingsstoffen en de zuurgraad zijn nodig voor de juiste groei. Tevens moet de grond waar de boom geplant is niet te veel verdicht worden, waardoor bomen last krijgen van zuurstofproblemen. Dit gebeurt veelal op groeiplaatsen die zwaar belast worden. Boomgranulaat biedt in dergelijke omstandigheden de groeiruimte, waardoor boomwortels zich op gezonde wijze kunnen ontwikkelen. Dankzij het mengsel van grof hard gesteente met juiste voedingsstoffen, is boomgranulaat de basis voor een levenskrachtige boom. Bij GreenMax wordt niet enkel geleverd wat er gevraagd wordt, maar vragen wij ons ook af wat de meerwaarde zal zijn en/of de producten goed verwerkt worden in de groeiplaatsinrichting.

Voordelen van boomgranulaat

Naast dat bomengranulaat van kwaliteit is en zorgt voor een optimale groei van een boom, heeft bomengranulaat nog een aantal voordelen:

 • Hoge draagkracht;
 • Goede verankering voor de wortels van een boom;
 • Groot poriënvolume;
 • Goede lucht- en watertoevoer.
 • Goede infrastructuur met meer groen

  De producten van GreenMax Heeswijk-Dinther leveren een uitstekende bijdrage aan het beschermen van bomen tegen de verbeterende infrastructuur: goede infrastructuur in combinatie met meer groen. Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van GreenMax? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief. Wanneer u meer informatie wenst over onze dienstverlening, belt u naar 0031 413 294447.


  © 2021 Greenmax