< p>

Week v/d Openbare Ruimte


Op Woensdag 10 april is GreenMax aanwezig tijdens de Week v/d Openbare Ruimte in Putten op standnummer: 08. U bent van harte uitgenodigd om onze stand te bezoeken!Week v/d Openbare Ruimte - Putten
De Week van de Openbare Ruimte bestaat uit 5 kennis- en inspiratiedagen, een unieke gelegenheid voor bestuurders, beleidsmakers, hoofden uitvoering, stedenbouwkundigen, gebiedsregisseurs, landschapsarchitecten, ontwerpers, wetenschappers en andere specialisten uit de sectoren groen, spelen, ontwerp & inrichting, openbare verlichting en verharding om in een inspirerende, persoonlijke én kleinschalige setting kennis te halen, brengen en delen.

De Week van de Openbare Ruimte biedt een unieke alles in één formule, bestaande uit 5 interactieve Themadagen gevuld met kennis, discussies, workshops, persoonlijk advies en innovaties. Welke dag u ook kiest vanuit uw interessegebied, het is een intensieve dag met vakgenoten op een unieke locatie centraal in het land.

Als bezoeker kunt u aan een of meer van de 5 kennis- en inspiratiedagen deelnemen, afhankelijk van uw interesse. U kunt hier de dagprogramma's vinden.

Thema Dag: Ontwerp en Inrichting
Woensdag 10 januari: 9.15 - 17.00

Locatie:
Kasteel De Vanenburg
Vanenburgerallee 13
3882 RH Putten

Het 17e eeuwse Kasteel De Vanenburg ligt centraal in Nederland aan de rand van het Veluwse plaatsje Putten. De sfeervolle locatie ligt op slechts 5 minuten van de A28 en op 15 minuten loopafstand van Station Putten. U kunt tijdens de Week van de Openbare Ruimte ook gebruik maken van een pendelbus die tussen het station en het kasteel rijdt.

Standnummer GreenMax:
08

© 2022 Greenmax