< p>

3 maart: GreenMax op RTL 7


Ondernemend Nederland is een programma waarin de meest uiteenlopende bedrijven en onderwerpen aan bod komen. Op 3 maart zal er ook een reportage van GreenMax te zien zijn tijdens dit programma.


Aanstaande zondag heeft het programma Ondernemend Nederland een uitzending gewijd aan het thema duurzaamheid. In deze uitzending is ook een reportage over GreenMax te zien. Tevens zal er aandacht worden besteed aan de plaatsing van de Silva Cell groeiplaatsconstructie in Apeldoorn.

Datum en tijd:
Zondag 3 maart om 10.00
RTL 7

Meer informatie:
De uitzendingen van Ondernemend Nederland zijn sinds 2 september iedere zondag te zien op RTL7 en op maandag, donderdag en vrijdag op RTL Z.

De wekelijkse uitzending op de zondagochtend is te zien op RTL 7. Dit programma duurt netto 23 minuten waarbinnen verschillende ondernemingen worden belicht en specialisten tips and tricks geven.

Op maandag, donderdag en vrijdag is Ondernemend Nederland te zien binnen de zendtijd van RTL Z. Deze afleveringen zijn de gehele week gelijk en omvatten 13 minuten netto. Deze afleveringen worden uitgezonden op maandag om 11.20u, donderdag 14.20u en vrijdag 10.20u.

De aflevering is na zondag ook terug te zien via RTL (XL)

© 2021 Greenmax