< p>

Green2Move Boombakken: in elke denkbare vorm en kleur leverbaar!


GreenMax is een samenwerking aangegaan met Green2Move. Door deze nieuwe samenwerking leveren wij nu ook de innovatieve Green2Move boombakken.


De bakken zijn, zoals de naam al doet vermoeden, verplaatsbaar met heftruck, verreiker of kraan. De Green2Move boombakken zijn gemaakt van EPS (piepschuim) met daar overheen een coating van Polyurea. Door het gebruik van piepschuim zijn de bakken licht. Een bak van bijvoorbeeld 2 bij 2 meter en 1 meter hoog weegt nog geen 100 kilo.

Lichtgewichte boombakken zijn gemakkelijk te verplaatsen en zijn ook uitermate geschikt voor gebruik op daken. Daarnaast isoleert EPS zodat de bomen minder blootstaan aan vorst of hitte.

De Polyurea-laag beschermt het piepschuim. Polyurea is sterk, taai-elastisch, heeft een extreme slijtweerstand en is goed bestand tegen grote temperatuurschokken. De coating is brandvertragend en maakt de bakken drukvast, vormvast, stootvast, uitstekend beloopbaar en geeft ze een lange levensduur. De buitenkant van de bak wordt afgewerkt met een toplaag in een kleur naar wens en kan worden voorzien van een antigraffiti-coating.

Doordat het materiaal in elke denkbare vorm te vervaardigen is zijn de bakken ook in elke gewenste vorm leverbaar.

Meer informatie
© 2022 Greenmax