< p>

Vernieuwde Koppeling Gietrand


Wij hebben de koppeling voor het Gietrand Totaal Pakket verbeterd! De koppelprofielen zijn vanaf nu gemakkelijker te plaatsen.

Het GreenMax Gietrand Totaal Pakket is de oplossing om gietranden eenvoudig te sluiten en onkruidvorming effectief tegen te gaan. Het totaal pakket bestaat uit gietranden, kokosmatten, koppelprofielen en verankeringen voor de kokosmatten.

Vorig jaar zijn wij gestart met het introduceren van sluitingen voor onze gietranden. GreenMax bedankt allereerst alle gebruikers voor hun feedback over deze koppelingen. Dankzij de verschillende reacties kwamen wij tot de ontdekking dat de koppelprofielen te strak waren. Hierdoor was het moeilijk om deze op de gietranden te schuiven.

Om deze reden hebben wij de sluiting verbeterd. De opening is iets ruimer waardoor de plaatsing van de koppeling veel gemakkelijker is. De vernieuwde koppeling is alleen maar leverbaar voor de 3 mm gietranden (AquaMax-Groen en Budget).

De eerste versies kunnen, door de strakkere sluiting, nog steeds gebruikt worden bij zowel de 1 mm (BIO) als de 2 mm (AquaMax-Zwart) gietranden.© 2022 Greenmax