< p>

23 en 24 maart: Dag v/d Openbare Ruimte - Mechelen


Tijdens de Dag v/d Openbare Ruimte in Mechelen zal GreenMax verschillende producten presenteren voor de bescherming van het groen en de infrastructuur.
Wij presenteren onze producten op de stand van de firma Agro Vangeel (standnummer 8.01).
U bent natuurlijk van harte uitgenodigd om onze stand te bezoeken.

De Beurs:
Dit is alweer de zevende editie van het grootste evenement voor openbare ruimte in België. Sinds de lancering van deze vakbeurs is de Nekkerhal in Mechelen voor de vierde keer een inspirerende ambiance voor u als professional binnen het vakgebied publieke ruimte. U kunt leveranciers bezoeken, een breed scala aan producten bekijken, nieuwe ideeën opdoen en van gedachten wisselen met collega's op de beursvloer of kennis opdoen bij de vele lezingen.

Vakbeurs:
Op de beursvloer kunt u zich laten informeren over de nieuwste producten en ontwikkelingen bij een keur aan leveranciers op het gebied van groen, bestrating en waterbeheer, verlichting, advies, spelen en straatmeubilair.
Daarnaast is er aandacht voor de infrastructurele aspecten in de openbare ruimte.

Beurslocatie:

De Nekkerhal ligt net buiten het centrum aan de oostzijde van Mechelen langs de N15. In uw navigatiesysteem voert u het best 'Plattebeekstraat, Mechelen' in als bestemming. Er is ruimschoots GRATIS parkeergelegenheid en voor wie met het openbaar vervoer komt, rijden er gedurende de beursdagen continu gratis pendelbussen tussen de Nekkerhal en station Mechelen.

Openingtijden:

Woensdag 23 maart 2011 van 10:00 uur tot 21:00 uur
Donderdag 24 maart 2011 van 10:00 uur tot 16:00 uur

Standnummer GreenMax:

8.01 (stand van Agro Vangeel)

Toegang:

De toegang tot zowel de vakbeurs als de lezingen is gratis. Toegangskaarten zijn aan te vragen via info@greenmax.eu
© 2021 Greenmax