< p>

Na 11 jaar verlaat Sharell Hoogervorst GreenMax.


Sharell begon 11 jaar geleden als medewerker binnendienst en sinds 6 jaar sales manager van GreenMax. Helaas gaat Sharell ons verlaten om haar horizon te verbreden.Sharell heeft in de jaren bij ons vele mooie projecten geleid, was de linker- en rechterhand van Eric, is drie keer van kantoor verhuisd en heeft het 25-jarig bestaan mee gevierd. Ze is meegegroeid van een vijftal medewerkers naar 25 collega’s, om maar een paar momenten uit de vele herinneringen te noemen. Haar organisatietalent heeft ons hier enorm bij geholpen.

Sharell; Wij zijn allemaal dankbaar dat wij met je hebben mogen werken. Wij zullen je behulpzaamheid, vriendelijkheid en professionaliteit niet vergeten. Bedankt voor de geweldige jaren. Wij wensen je het allerbeste voor de toekomst.

Sharell Hoogervorst: Na meer dan 11 jaar ga ik afscheid nemen van mijn GreenMax & TreeBuilders collega's!

Ik heb ontzettend mooie jaren gehad en heel veel mogen leren! Allereerst op het gebied van groen en bomen maar ook zeker over verkoop, marketing en het internationale bedrijfsleven.

We hebben samen met het team mooie projecten kunnen realiseren en heel wat mooie producten op de markt gebracht! Hier ben ik ontzettend trots op.

Zelf ga ik op weg naar een nieuwe uitdaging, maar ik wil Eric en al mijn collega's ontzettend bedanken voor de mooie jaren en wens jullie het allerbeste!

© 2021 Greenmax