< p>

Nu te downloaden: bestektekst van TreeProtect®


De TreeProtect® boomstambeschermer is een goedkope, effectieve en betrouwbare methode om bomen tegen maaischade en knaagdieren te beschermen.


De boomstambeschermer is leverbaar in de kleuren bruin, (donker)groen en zwart. Naast onze kunststof uitvoering hebben we ook een Biobased uitvoering. Deze is gemaakt van restafval van suikerriet; ook wel het groene polyethyleen genoemd. Door gebruik van het restafval van suikerriet ontstaat er een nieuw duurzaam alternatief voor het standaard polyethyleen.


De boomstambeschermer heeft optimale beluchtingsgaten, waardoor de boomstam voldoende lucht en licht krijgt. Aantasting door insecten en het rotten van de boomschors wordt door deze beluchtingsgaten tegengegaan.
TreeProtect® is gemakkelijk te plaatsen, is 21 cm hoog en beschermt stammen tot een diameter van 11 cm. Voor grotere bomen kunnen twee of meerdere TreeProtect® stambeschermers eenvoudig aan elkaar worden gekoppeld.We hebben voor onze TreeProtect® een bestektekst gemaakt. Deze kunt u downloaden op de productpagina: https://www.greenmax.eu/nl/treeprotect/© 2022 Greenmax