< p>

Autogordel Boomband actie!


Boombanden van GreenMax worden gebruikt voor het eenvoudig opbinden en verankeren van bomen. Door het gebruik van de brede boombanden worden bomen in de juiste stand gehouden.


Voor de bovengrondse verankering wordt er een band aan één of meerdere boompalen bevestigd. Over het algemeen blijven de boompalen zo’n drie jaar staan. De stabilisatiewortels van de boom zorgen na die periode voor een goede verankering.

GreenMax heeft drie verschillende type boombanden in het assortiment voor bovengrondse verankering:

Jute boomband

De jute boomband is gemaakt van 100% gerecycled krachtig geweven jute. Het voordeel van jute is dat het niet snijdt in de bast van de boom. Door middel van (boom)spijkers kan de band aan de boompaal bevestigt worden. De treksterkte is nagenoeg hetzelfde als autogordel. Het verteringsproces begint na 3 jaar, indien men vergeet om de band te verwijderen doet de natuur de rest.
Meer info: https://www.greenmax.eu/nl/jute-boomband/


Rubber Boomband-canvas versterkt
De rubber boombanden zijn niet-elastisch en daardoor ideaal om zwaardere bomen aan één of meerdere palen te binden. De banden zijn te bevestigen met boomspijkers. Deze spijkers hebben een grotere kop zodat de band niet meer los kan schieten. De rubber boomband is binnenin verstevigd met een extra (canvas) weefsel.
Meer info: https://www.greenmax.eu/nl/rubber-boomband/Autogordel Boomband
De bekendste is de autogordel boomband, gemaakt van gerecycled materiaal. De boombanden zijn niet-elastisch en daardoor ideaal om zwaardere bomen aan één of meerdere palen te binden. De banden zijn te bevestigen met boomspijkers. Deze spijkers hebben een grotere kop zodat de band niet meer los kan schieten.
Meer info: https://www.greenmax.eu/nl/autogordel-boomband/De maand april hebben we een leuke actie met de autogordel boomband:
Bij aankoop van 10 rollen autogordel boomband 50 mm breed en 50 meter lang ontvangt u een zakje boomspijkers gratis!


Voor bestellingen kunt u contact opnemen met: orders@greenmax.eu.

 

© 2022 Greenmax