< p>

De voordelen van onze Polyester boombakken/plantenbakken


GreenMax heeft een mooi assortiment boombakken, deze maand extra aandacht voor onze polyester boombakken.Waarom kiezen voor een polyester boombak bij GreenMax?

1 - Laat je polyester plantenbak het hele jaar buiten staan
Wij werken met een hoogwaardige kwaliteit polyester. Bij onze bakken is de bewapening in de hoeken doorgelegd waardoor deze niet kunnen scheuren. Het grote voordeel is dat polyester plantenbakken nooit naar binnen hoeven. In een regenachtig klimaat, zoals in Nederland en België, nemen ze bijna geen vocht op en kunnen daardoor niet kapotvriezen.

2 - Licht van gewicht
Een polyester plantenbak is niet zwaar en dus makkelijk te vervoeren en verplaatsen naar uw tuin of openbare ruimte. 3 - Vorstgevoelige bomen zijn beschermd tegen vorst
Een polyester plantenbak is volledig geïsoleerd met een drie centimeter dikke laag EPS. Dit betekent dat de wortels van vorstgevoelige bomen ook in de winter niet bevriezen. Deze bomen hoeven niet verplaatst te worden.

4 - Door en door gekleurd
De bakken zijn door en door gekleurd. Mochten de bakken ooit beschadigd raken, dan is dit nauwelijks te zien. De kern heeft dezelfde kleur als de buitenkant. De bakken worden standaard in Ral 7021 geleverd, maar kunnen op aanvraag ook in andere Ral-kleuren geleverd worden.

5 - Eenvoudig aanbrengen van drainage
Voor de benodigde afwatering is de bodem voorzien van cirkels voorzien (verbonden met een watergoot). Hierin kunt u een gat boren en een overlooppijpje bevestigen.

6 - Momenteel erg populair
Polyester plantenbakken zijn anno 2019 erg gewild. Dit komt omdat de bakken strak en modern zijn. Dankzij het minimalistische ontwerp passen de polyester plantenbakken in iedere tuin en stedelijke omgeving.7 - Jarenlang plezier van uw plantenbakken
Polyester is een duurzaam materiaal en voor 95% te recyclen.

Ons assortiment...© 2022 Greenmax