< p>

Terugblik op 2020


December is een maand waarin we terugkijken op het afgelopen jaar. Wat een jaar was 2020! Het begon zoals ieder jaar, maar dit had niemand van te voren te kunnen voorspellen. Het was een jaar om weer te gaan knallen, maar alles ging anders.


Nieuwe producten, mooie productontwikkelingen en een uitbreiding van ons team. Ondertussen kwamen er in januari langzaamaan verontrustende berichten vanuit China, maar dit leek nog heel ver weg. Toch kwam het eind februari, begin maart ineens wel heel dichtbij. Een groot deel van de wereld ging op slot en in Nederland ging men massaal thuis aan de slag.

Gelukkig hebben we er met ons team het beste van gemaakt. Iedereen is creatief met de nieuwe maatregelen omgegaan, nieuwe werkplekken werden thuis gecreëerd. Klantcontact verliep via de telefoon, teams of Zoom. Met elkaar hebben we de schouders eronder gezet om er toch een mooi, succesvol jaar van te maken. Trots kunnen we zeggen dat het ondanks corona toch een heel mooi jaar is geworden voor GreenMax, vol mooie projecten, nieuwe klanten, uitbreiding van ons team en ten slotte hebben we zelfs een heel aantal nieuwe producten aan ons assortiment kunnen toevoegen!

Graag blikken wij samen met u terug op de positieve kanten van 2020!
Klik op onderstaande afbeelding om onze highlights te lezen:

 

© 2021 Greenmax