< p>

Deze maand de nieuwe vierkante kunststof eindkappen (met RVS deksel) met 25% korting vanwege het 25-jarig bestaan van GreenMax!


Deze maand de nieuwe vierkante kunststof eindkappen (met RVS deksel) met 25% korting vanwege het 25-jarig bestaan van GreenMax! Om dit te vieren hebben we de rest van het jaar iedere maand een speciale actie. Iedere maand krijgt u van ons op één van onze producten 25% korting.

 Deze maand de nieuwe kunststof eindkap (met kunststof of RVS deksel).

De eindkap is 100 x 100 mm, heeft een klapdeksel met beluchtingsgaten en een bladrooster om blaadjes gemakkelijk te kunnen verwijderen.

De kap is van kunststof en geheel circulair, wat inhoudt dat deze volledig vervaardigd is uit gerecycled kunststof. GreenMax heeft circulariteit hoog in het vaandel staan; hergebruiken van materialen en deze weer als volwaardig product op de markt brengen.

U kunt kiezen tussen een kunststof deksel of een RVS deksel. De kunststof deksel is verkrijgbaar in de kleuren: zwart en antraciet.

Het voordeel van de combinatie van kunststof en staal is uiteraard ook de prijs. Dit type kap is in dit geval een stuk voordeliger dan de volledig stalen versie maar heeft nog steeds dezelfde nette uitstraling in het straatbeeld.

Deze en komende maand (november en december 2020) krijgt u 25% korting op deze kunststof eindkap.

Deze korting gaat over de brutoverkoopprijs, dat wil zeggen:

Prijs per stuk (met kunsstof deksel zwart of antraciet) € 14,95

Korting: 25%

Prijs per stuk december 2020 & januari 2021: 11,21

Prijs per stuk ( met RVS deksel) 16,95

Korting 25%

Prijs per stuk december 2020 & januari 2021: 12,71

Prijzen zijn excl. btw en verzendkosten

Vermeld u bij uw bestelling even de volgende kortingscode: Actie25jaar

 

© 2021 Greenmax