< p>

Graag stellen wij aan u voor: Irma & Patrick!


Graag stellen wij aan u voor: Irma & Patrick!

GreenMax breidt het team weer verder uit ! Onze nieuwe collega’s Irma & Patrick stellen zich graag even aan u voor!


GreenMax breidt het team weer verder uit ! Onze nieuwe collega’s Irma & Patrick stellen zich graag even aan u voor!

Irma van den Brand stelt zich voor:

Hoi allemaal,

Mijn naam is Irma van den Brand en woon met mijn gezin in het mooie Gemert. In mijn vrije tijd sport ik graag, sta langs de lijn bij de kinderen en ga er met vrienden op uit. Sinds 1 oktober ben ik werkzaam als office assistent bij Greenmax. Waarom dit werk juist zo leuk is, omdat je hier echt onderdeel van de totale organisatie bent. Het is heel divers en kunt echt een helpende hand zijn voor alle verschillende facetten. Het maakt niet uit vanuit welke hoek de vraag komt, klant, collega of leverancier. De komende weken ga ik alles in het werk stellen om zoveel mogelijk Greenmax te worden.

Tot snel bij Greenmax.Patrick van Pinxteren stelt zich voor:

Hallo allen,

Mijn naam is Patrick van Pinxteren, woonachtig in Rosmalen, gehuwd en vader van 2 (natuurlijk) lieve kinderen. 49 jaren jong. Hobby’s zijn er natuurlijk ook; fietsen, klussen in en rond het huis maar ook gezellig met vrienden een avondje lol en plezier maken sla ik zeker niet over. Al ruim 40 jaar bezig met groen. Van het kweken van perkgoed tot het stekken van planten vanaf ongeveer mijn 4e levensjaar.
Na de hoveniersopleiding gaan werken bij hoveniers, boomkwekerij, tuincentra en als accountmanager en nu de mooie uitdaging gevonden bij Greenmax als Technisch adviseur/Accountmanager. Sinds 1 oktober ben ik druk met de inwerkperiode om zo alle facetten van Greenmax te leren en later zal ik voornamelijk in het oosten van Nederland en Zeeland actief zijn. Ondanks de op dit moment lastige periode met Corona hoop ik u toch op korte termijn te kunnen bezoeken of in elk geval kennismaken.© 2021 Greenmax