< p>

Deze maand de TreeProtect BioBased met 25% vanwege 25-jarig bestaan GreenMax!


Deze maand de TreeProtect BioBased met 25% vanwege 25-jarig bestaan GreenMax!

Dit jaar bestaat GreenMax 25 jaar. Om dit te vieren willen we de rest van het jaar iedere maand een speciale actie doen! Iedere maand krijgt u van ons op één van onze producten 25% korting.
We zullen deze actie iedere maand in onze nieuwsbrief zetten zodat u op de hoogte bent van de ‘actie van de maand’.

Deze maand de TreeProtect BioBased!


Dit jaar bestaat GreenMax 25 jaar. Om dit te vieren willen we de rest van het jaar iedere maand een speciale actie doen! Iedere maand krijgt u van ons op één van onze producten 25% korting. We zullen deze actie iedere maand in onze nieuwsbrief zetten zodat u op de hoogte bent van de ‘actie van de maand’.

Deze maand de TreeProtect BioBased!Meer informatie over dit product:
De TreeProtect Biobased boomstambeschermer is een goedkope, effectieve en betrouwbare methode om bomen tegen maaischade en knaagdieren te beschermen.

De bekende boomstambeschermer is naast de uitvoering in FDA gecertificeerde kunststof ook leverbaar in Biobased Plastic. Biobased Plastic wordt geproduceerd op basis van het restafval van suikerriet en wordt ook wel groene polyethyleen genoemd. Door het gebruik van het restafval van suikerriet ontstaat er een nieuw en duurzaam alternatief voor het standaard polyethyleen.

De Biobased boomstambeschermer is volledig recyclebaar. Groene polyethyleen is mengbaar met standaard polyethyleen. Hierdoor kunnen boomstambeschermers op basis van suikerriet zelfs gerecycled worden in hetzelfde proces als de huidige PE boomstambeschermers. Het basismateriaal kan hierdoor nog veelvuldig hergebruikt worden.Meer informatie over de TreeProtect BioBased: https://www.greenmax.eu/nl/treeprotect-bio/

Deze en komende maand (oktober/november 2020) krijgt u 25% korting op de TreeProtect BioBased

Deze korting gaat over de brutoverkoopprijs, dat wil zeggen:

Prijs per 100 stuks: € 199,00
Korting: 25%
Prijs per 100 stuks oktober & november 2020: € 149,25

Prijzen zijn excl btw en excl verzendkosten

Vermeld u bij uw bestelling even de volgende kortingscode: Actie25jaar

© 2021 Greenmax