Groeiplaatsconstructie in Oostende


Tijdens de reconstructie van de Stuiverstraat in Oostende is de Silva Cell groeiplaatsconstructie rondom 4 nieuwe bomen geplaatst.




Het Silva Cell systeem creëert een vrije doorwortelbare ruimte zodat stedelijke bomen uit kunnen groeien tot grote en gezonde bomen. De groeiplaatsconstructie is op 4 juli 2012, tijdens de reconstructie van de Stuiverstraat in Oostende, rondom 4 bomen geplaatst. Er werd gekozen voor een 1-laagse opbouw en uiteindelijk is er 35 m³ bomengrond per boom beschikbaar gekomen.




Het project werd uitgevoerd door De Waele Gebroeders uit Eernegem en werd begeleid door GreenMax en de firma Agro Vangeel uit Turnhout.

Meer foto's van dit project en andere projecten vindt u op onze PROJECTPAGINA.

De Feiten:
Datum plaatsing: 04/07/2012
M3 bomengrond per boom: 35 m³
Aantal bomen: 4
Ontwerper: Grontmij Brugge
Aannemer: De Waele Gebroeders
Locatie: ABS Heraanleg Stuiverstraat in Oostende



© 2019 Greenmax