< p>

Greenmax sluit zich aan bij NWST Newtrees


Greenmax heeft zich aangesloten bij Newtrees, een samenwerkingsproject van NWST en partners. Dit project is bedoeld om Africa Wood Grow te ondersteunen.


Greenmax heeft zich aangesloten bij Newtrees, een samenwerkingsproject van NWST en partners. Dit project is bedoeld om Africa Wood Grow te ondersteunen.Verdubbeld
Partners van NWST kunnen er sinds kort voor kiezen om maandelijks één procent extra te betalen. Dit bedrag wordt vervolgens door NWST verdubbeld en overgemaakt aan Africa Wood Grow: een onderneming die bomen aanplant in Kenia. Africa Wood Grow gaat ontbossing, verwoestijning en bodemerosie tegen en tegelijkertijd zorgt het voor een eerlijk en constant loon voor lokale boeren.

Ontbossing
NWST gaat op die manier met partners de strijd tegen ontbossing aan. Na Dolmans Landscaping, IPC Groene Ruimte, Donker Groep, Krinkels BV, De Eijk Groep, Nationale Bomenbank is Greenmax het zevende bedrijf dat zich aansluit bij Newtrees. Sharell Hoogervorst en Eric van Oss namen onlangs symbolisch een geschenk in ontvangst van NWST's Alberto Palsgraaf om de samenwerking te bezegelen.
© 2021 Greenmax