< p>

GreenMax vierde op 29 Juni haar 25 jarig bestaan!


GreenMax vierde op 29 Juni haar 25 jarig bestaan!

Wij Zijn trots op het feit dat Greenmax op 29 juni het 25 jarig bestaan heeft gevierd met een gezellige BBQ voor en met onze collega’s.


Wij Zijn trots op het feit dat Greenmax op 29 juni het 25 jarig bestaan heeft gevierd met een gezellige BBQ voor en met onze collega’s.Hoe het is begonnen:

Pius Floris begon een aantal jaren ervoor rond het jaar 1987 DeepRoot panelen toe te passen om wortelopdruk van bomen te voorkomen. Na een aantal jaren werd dit omgezet in een Europees distributeur schap voor DeepRoot Amerika. Dit deed Pius samen met Meneer Slippens uit Vught.

In deze begin jaren groeide Pius met de boomverzorging zo hard dat hij nauwelijks tijd had om er ook nog een verkoop apparaat op na te houden, waardoor hij het importeurschap overdeed aan een vriend van Pius; Sjef Peeraer. Sjef heeft dit enkele jaren voortgezet maar zijn hart lag toch niet echt in de groenwereld zoals nodig is om dit product op de goede manier in de markt te zetten.

Het vervolg:

Daarom heeft Eric van Oss het bedrijf in 2002, na 7 jaar overgenomen van Sjef om er vol overgave en geloof in de goede werking van de producten aan te beginnen. Het viel niet altijd mee, mede door fout gebruik was er soms negativiteit uit het verleden. Maar gelukkig was dit steeds met logica aan te tonen en te verklaren, en heeft het in de meeste gevallen goed gewerkt.

Gaandeweg groeide de zaak uit van 1 man in 1995 tot nu in 2020 met 20 medewerkers. Van een klein productengamma zijn we uitgegroeid naar een compleet productengamma waarin bijna alles rondom de boom word geleverd. Van een 1 kamerkantoor in Vught, naar 3 nieuwe bedrijfspanden in Heeswijk Dinther met 3000m2 magazijn en 500m2 showroom en kantoorruimte.

Na 25 jaar zijn we nog steeds passievol met groen in de openbare ruimte bezig en gelukkig is er veel meer begrip en draagvlak ontstaan voor groen in de openbare ruimte. Men erkend en herkend nu hoe belangrijk groen in de stad is. We hopen hier nog lang een positieve bijdrage aan te mogen leveren. Mede dankzij u zijn wij hier de afgelopen 25 jaar steeds beter in geslaagd. Bedankt voor uw vertrouwen in ons! Op naar de volgende 25 jaar!

© 2022 Greenmax