< p>

Onderdeel van ons “Smartcity” concept: De RatControl


De RatControl is een nieuw onderdeel van ons “Smartcity” concept voor Rattenoverlast. Met de bestaande informatietechnologieën kunnen we de stad beter beheersen en besturen, als doel het reduceren van CO2! Dit bespaart de gebruiker onnodige kilometers en draagt bij aan een geoptimaliseerde planning van de workflow. Het principe is eigenlijk heel simpel maar uitermate effectief.


De RatControl is een nieuw onderdeel van ons “Smartcity” concept voor Rattenoverlast. Met de bestaande informatietechnologieën kunnen we de stad beter beheersen en besturen, als doel het reduceren van CO2! Dit bespaart de gebruiker onnodige kilometers en draagt bij aan een geoptimaliseerde planning van de workflow. Het principe is eigenlijk heel simpel maar uitermate effectief.Werking
TrapMe is een intelligent gifvrij rattenval systeem. Het gepatenteerde meetsysteem signaleert of de val beet heeft of niet. Door middel van een e-mail notificatie kun je het webportaal raadplegen en vervolgens de statussen aflezen. Er zijn 3 verschillende standen : open en ingeschakeld, vangst of gesloten zonder vangst.

TrapMe:Door een ingebouwde SIM-kaart verstuurd het TrapMe systeem een e-mail notificatie. Vervolgens kun je het webportaal raadplegen.

‘Onzichtbare rattenvallen’
Er zijn verschillende modules waar de TrapMe in geplaatst kan worden. De modules kunnen namelijk gemonteerd worden in nieuwe of bestaande prullenbakken en meubelstukken. Zo ziet men niet waar deze zijn ingebouwd en dit zorgt wederom voor een betere stedelijke belevingen! Er zijn eventueel ook losse kunststof modules beschikbaar.

Enkele voordelen op een rij:

• Plug & Play - Eenvoudige installatie
• Geen gereedschap nodig
• Voor binnen en buiten
• Geoptimaliseerd voor alle weersomstandigheden - Zware regen, sneeuw, zon, -25°C, +45°C
• Eenvoudige online webportal toegankelijk vanaf laptop, tablet of smartphone,
• WiseSim - SIM-kaart is ingebouwd.
• Werkt op batterijen – 3 jarige batterijduur bij normaal gebruik - batterijen kunnen worden vervangen.
• Waterbestendig TrapMe systeem!Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Meer informatie op: https://www.greenmax.eu/nl/ratcontrol/

© 2020 Greenmax