< p>

Introductiekorting TURFquick OAK


In de laatste GreenMax nieuwsbrief hebben we u kennis laten maken met ons nieuwste product: De TurfQuick. We hebben ontzettend veel leuke, geïnteresseerde reacties hierop gehad! De allereerste eikenprocessierupsen zijn begin deze maand al uit het ei gekomen. Dit is vanwege de hoge temperaturen in januari en februari vroeger dan normaal. Daarnaast is de gemiddelde temperatuur tot op heden ook erg zacht. Vanaf half mei worden de eerste rupsen weer verwacht.In de laatste GreenMax nieuwsbrief hebben we u kennis laten maken met ons nieuwste product: De TurfQuick. We hebben ontzettend veel leuke, geïnteresseerde reacties hierop gehad! De allereerste eikenprocessierupsen zijn begin deze maand al uit het ei gekomen. Dit is vanwege de hoge temperaturen in januari en februari vroeger dan normaal. Daarnaast is de gemiddelde temperatuur tot op heden ook erg zacht. Vanaf half mei worden de eerste rupsen weer verwacht.


GreenMax heeft sinds kort de TurfQuick OAK in het assortiment
Biologische plaagbeheersing met behulp van natuurlijke vijanden van de eikenprocessierups is een veelbelovende methode. Het is een goedkope, ecologisch verantwoorde maatregel die ook nog bijdraagt aan de biodiversiteit. Door bij eikenbomen een aantrekkelijke leefomgeving te creëren voor o.a. sluipwespen, gaasvlieglarven, roofwantsen, lieveheersbeestjes en kool- en pimpelmezen, wordt de populatie eikenprocessierupsen door deze natuurlijke vijanden beheerst. Speciaal voor deze toepassing is er het zaadmengsel TURFquick OAK.

Alle zaden zijn vooraf in een biologisch afbreekbare zaaimat geweven en bezitten grassen en scherm- /vlinderbloemige plantensoorten, die een verkeersveilige, biodiverse leefomgeving bieden aan deze natuurlijke vijanden.

Doordat de zaden in de zaaideken zijn geweven blijft dit op de gewenste plaats liggen en in de juiste mengverhouding. De TURFquick OAK zaaideken is eenvoudig op de gewenste maat of vorm te knippen. Vervolgens kan de zaaideken op de klaargemaakte grond neer worden gelegd en worden besproeid om te laten groeien. Geschikt voor bermen, stedelijke gebieden en zelfs op hellingen tot 45 graden zonder dat de zaden zich verplaatsen.

Prijslijst
Vraag bij deze uw prijslijst op voor dit product via info@greenmax.eu

Introductieaanbieding
Om de TURFquick OAK te introduceren willen wij u graag een eenmalige introductie aanbieding doen, stuur ons even een mailtje zodat wij u ons aanbod kunnen toesturen! (geldig april/mei 2020)

Meer info over het product, kunt u hier vinden: https://www.greenmax.eu/nl/_turfquick/

© 2021 Greenmax