< p>

Wij verwelkomen Kim Strijker bij het GreenMax team!


Kim stelt zich graag even voor aan u: Hi allen, mijn naam is Kim Strijker, 29 lentes jong en woon in het prachtige Drentse dorp Dalen.Kim stelt zich graag even voor aan u:

Hi allen,

Mijn naam is Kim Strijker, 29 lentes jong en woon in het prachtige Drentse dorp Dalen.

In mijn vrije tijd ga ik graag sporten in de sportschool en voetbal ik bij SC Angelslo (Emmen) in zowel dames 1 (11-tal) als ook dames 2 (7-tal). Daarnaast vind ik het heerlijk om uiteten te gaan of met vrienden gezellig een avondje uit.

Sinds 1 maart jl. ben ik werkzaam binnen GreenMax, wie ik heb leren kennen in mijn tijd als beursorganisator van vakbeurs Infra Relatiedagen binnen Easyfairs Evenementenhal te Hardenberg.

Ik mag de rol invullen als Technisch Adviseur in de buitendienst voor de provincies Groningen, Friesland, Flevoland, Drenthe, Overijssel en Gelderland. Hier zal ik bestaande relaties intensief gaan bezoeken, maar ook potentiele klanten kennis laten maken met het bedrijf GreenMax en ons assortiment.

Ik kijk uit naar prettige samenwerkingen en wat de toekomst ons allen gaat brengen. Ik heb er dan ook ontzettend veel zin in om hier mijn steentje aan bij te mogen dragen.

Groet, Kim


© 2021 Greenmax