< p>

Nieuw! De Gietrand Bumper, Stamvoetbescherming tegen zware machines!


Misschien heeft u onze nieuwe Gietrand Bumper al gezien op één van de beurzen waar wij afgelopen weken gestaan hebben! Nu ook de introductie in de nieuwsbrief!
Misschien heeft u onze nieuwe Gietrand Bumper al gezien op één van de beurzen waar wij afgelopen weken gestaan hebben! Nu ook de introductie in de nieuwsbrief!De Gietrand Bumper
Gietranden zijn een ideaal hulpmiddel voor bomen in droge periodes aangezien er precies bij de stamvoet water gegeven kan worden, zonder dat het water wegloopt. De gietrand is daarom een veel toegepast hulpmiddel in stedelijke omgeving maar ook zeker in het buitengebied. In het buitengebied zijn gietranden alleen niet altijd bestand tegen zware machines, zoals bijvoorbeeld klepelmaaiers en bosmaaiers.

In dit geval kunt u beter gaan voor iets wat de stamvoet beschermt en tegelijkertijd gebruikt kan worden als gietrand, namelijk de gietrand bumper. De gietrand bumper is 3 cm dik en van binnen verstevigd met ijzer. Dit zware model is vanwege de hoge kwaliteit keer op keer opnieuw te gebruiken. Het enige wat u nodig heeft bij hergebruik is een nieuw stukje waterdicht tape (ook bij ons verkrijgbaar).

Bij gebruik van de deze stamvoetbeschermer als gietrand, raden wij aan de rand een klein stukje in de grond in te graven zodat het water niet onder de rand weg kan lopen.

Meer info op: https://www.greenmax.eu/nl/-bumper%20gietrand/

© 2022 Greenmax