< p>

Prachtige boomroosters fleuren de Markt in Aalburg op!


De bomen op het plein in Aalburg hebben nieuwe GreenMax boomroosters gekregen. De boomroosters zijn van het materiaal cortenstaal en zorgen ten eerste voor veiligheid. Doordat het maaiveld rondom de bomen gelijk blijft onstaan er geen gevaarlijke situaties.Per 1 januari 2019 is de gemeente Aalburg gefuseerd met de gemeente Werkendam en Woudrichem tot de gemeente Altena.


Aalburgse bomen in het nieuw gestoken met GreenMax boomroosters

Altena is met een oppervlakte van 226,62 km² de grootste gemeente qua oppervlak van de provincie Noord-Brabant. De naam van de gemeente verwijst naar het Land van Altena, de regio waarin de fusiegemeente gelegen is.

De bomen op het plein in Aalburg hebben nieuwe GreenMax boomroosters gekregen. De boomroosters zijn van het materiaal cortenstaal (type stripes). Door de boomroosters toe te passen zorg je ten eerste voor veiligheid. Het maaiveld blijft rondom de bomen gelijk waardoor er geen gevaarlijke situaties ontstaan. De bomen zelf zijn ook beschermd. De stam en wortels van bomen worden door de boomroosters niet beschadigd. Boomroosters zorgen er tevens voor dat er makkelijker water en zuurstof bij de wortels kan komen. Het onderliggende frame voorkomt belasting en beschadiging van wortels.


Boomroosters voorkomen onveilige situaties voor zowel mens als boom

Dikwandig Cortenstaal leent zich uitstekend voor het produceren van boomroosters. Het rooster is 10 mm dik gewalst CorTen, dit is vele malen sterker dan gietijzer en onderhoudsarm. Door de oxide laag is het product erg duurzamer en heeft het een natuurlijke uitstraling.

Meer informatie over onze boomroosters: https://www.greenmax.eu/nl/boomroosters/

© 2021 Greenmax