< p>

Tot volgende week op de Vakbeurs Openbare Ruimte!


GreenMax staat dit jaar natuurlijk weer op de Vakbeurs Openbare Ruimte in Utrecht. Wij pakken dit jaar uit met een prachtige nieuwe stand. Daarnaast is er ook een spiksplinternieuwe brochure met veel nieuwe producten en ontwikkelingen.GreenMax staat dit jaar natuurlijk weer op de Vakbeurs Openbare Ruimte in Utrecht. Wij pakken dit jaar uit met een prachtige nieuwe stand. Daarnaast is er ook een spiksplinternieuwe brochure met veel nieuwe producten en ontwikkelingen. Nieuwe producten zijn onder andere de AquaBag, een soort druppelzak, welke langzaam leeg druppelt rondom de boom. Bij jonge aanplant is het ontzettend belangrijk dat deze snel en goed aanslaan. De AquaBag druppelt in 6 tot 10 uur leeg. Dit voorkomt dat water wegloopt, de boom heeft hierdoor rustig de tijd om het water op te nemen.

We laten ook onze nieuwe eindkap zien, een vierkante kunststof eindkap met de mogelijkheid om een stalen klep in te verwerken. Voordelen van een kunststof onderbak zijn het nog eenvoudiger, lichter verwerken maar zeker ook de prijs, die een stuk gunstiger is. Daarnaast hebben we nog een nieuwe koppeling voor onze vertrouwde gietrand, met deze koppeling kunt u gietranden van alle diktes eenvoudig bevestigen door middel van een klikbevestiging. De koppeling heeft een punt aan de onderkant waardoor deze stabiel in de grond staat.

Wat ook nieuw is, is onze collega Gaston Schoonbrood. Sinds mei bij GreenMax begonnen. Voor Gaston wordt dit de eerste Nederlandse beurs. We kijken er naar uit u allemaal te ontmoeten op onze ondertussen oude, vertrouwde plek, stand nummer 3.2.42.

Tot 2 en 3 oktober in Utrecht!

© 2020 Greenmax