< p>

De herfst is officieel weer begonnen, product van de maand; het dakgootrooster!


Het hulpmiddel voor de herfst! De zomer is nu echt voorbij, we gaan krijgen de komende tijd weer met herfstweer te maken. Dit brengt weer prachtige beelden met vallende bladjes van de bomen. Het nadeel hiervan; een dakgoot vol bladeren. GreenMax heeft gelukkig een oplossing!Het hulpmiddel voor de herfst! De zomer is nu echt voorbij, we gaan krijgen de komende tijd weer met herfstweer te maken. Dit brengt weer prachtige beelden met vallende bladjes van de bomen. Het nadeel hiervan; een dakgoot vol bladeren. GreenMax heeft gelukkig een oplossing!


Met GreenMax dakgootroosters houd u op een gemakkelijke en effectieve wijze uw dakgoot schoon en voorkom je blokkades in je goot door bladeren. Het rooster houdt de dakgoot vrij van bladeren. Dit type dakgootrooster is rond gevormd als een tube. Als het rooster in de goot geplaatst is, zet het uit zodat het zich vanzelf klemt in de goot. Op deze manier ontstaat er een tunnel waardoor regenwater vrij naar de regenpijp kan stromen om zo verstopping te voorkomen.

De 2 types rooster passen in bijna alle typen en maten goot. De roosters zijn vorst- en UV-bestendig. Je hebt geen gereedschap nodig om de roosters erin te leggen. Je klemt ze eenvoudig tot een kleinere tube als de maat van je dakgoot en laat hem los waarna hij uitzet en tegen de randen van je dakgoot klemt. Gemakkelijker kan niet.


De roosters zijn zwart van kleur, 23 en 30 cm breed, 3 m1 lang en zijn per 5 stuks verpakt (15m¹). Het dakgoot rooster van 23 cm heeft een diameter van 9,4 cm (tbv goten van 70-110 mm). Het dakgoot rooster van 30 cm heeft een diameter van 14,3 cm (tbv goten van 110-150 mm).

Stuur ons een mailtje voor de prijslijst: info@greenmax.eu
Meer info: https://www.greenmax.eu/nl/serviceproducten-dakgootrooster/


© 2022 Greenmax