< p>

De oplossing voor een hete zomer! De AquaBag!


De afgelopen tijd was het tropisch warm in Nederland en als we de voorspellingen mogen geloven krijgen we weer een hete zomer dit jaar. Daarom hebben wij nu een nieuw product, de AquaBag!De afgelopen tijd was het tropisch warm in Nederland en als we de voorspellingen mogen geloven krijgen we weer een hete zomer dit jaar. Daarom hebben wij nu een nieuw product, de AquaBag!

Voorkom verdroging (of juist overbewatering) van uw nieuw aangeplante bomen met de AquaBag.

De AquaBag is een soort druppelzak van 75 liter, in 6 tot 10 uur zal deze rustig leegdruppelen rondom de stam van de boom. Dit voorkomt dat water wegloopt, de boom heeft hierdoor rustig de tijd om het water op te nemen. De zak is eenvoudig rondom de boom te bevestigen door deze vast te ritsen.

Vul de AquaBag één à twee keer per week voor optimale groei met schoon water (zodat de gaatjes van de AquaBag niet verstopt raken).

Prijs per stuk: €14,95 excl btw

Als introductie van dit nieuwe product geven wij bij iedere eerste bestelling van de AquaBag een gratis GreenMax bidon weg! Zolang de voorraad strekt. Een boom moet natuurlijk goed kunnen ‘drinken’ maar dat moeten wij ook zeker blijven doen tijdens hete dagen!


© 2021 Greenmax