< p>

Welk type stambescherming voor mijn boom?


Welk type stambescherming voor mijn boom?
Juist bij jonge bomen is de stam nog heel gevoelig en deze hebben een extra beschermlaag nodig.
GreenMax biedt 2 verschillende typen stambescherming aan: TreeProtect en BiteProtect


Juist bij jonge bomen is de stam nog heel gevoelig en deze hebben een extra beschermlaag nodig. GreenMax biedt 2 verschillende typen stambescherming aan:

TreeProtect
Als eerste de TreeProtect, deze lage stambeschermer is uitermate geschikt tegen maaischade.
Tijdens het maaiseizoen zullen veel jonge bomen groeiproblemen krijgen door toedoen van maaischade. De TreeProtect is een simpel maar doeltreffend product, welke de boom tegen maaischade beschermd.

Meer info: https://www.greenmax.eu/nl/treeprotect/BiteProtect
Om bomen te beschermen tegen wildvraat is de BiteProtect stambeschermer een ideale oplossing. Klein en groot wild zorgen voor veel beschadigingen bij jonge bomen. Tijdens de eerste jaren is de boomstam nog heel kwetsbaar en deze hebben een extra beschermlaag nodig.

Meer info: https://www.greenmax.eu/nl/biteprotect/Als de stam alsnog beschadigd wordt, hebben we ten slotte nog een wondverzorgingsfolie:

ArboTape
Het kan natuurlijk ook gebeuren dat de stam van de boom beschadigd is, hiervoor hebben we een wondverzorgingsfolie in ons assortiment. De ArboTape biologisch afbreekbare wondverzorgingsfolie is een effectieve en bewezen middel om boomwonden sneller te genezen.

Meer info: https://www.greenmax.eu/nl/arbotape/© 2020 Greenmax