< p>

Uw privacy is belangrijk voor ons!


Uw privacy is belangrijk voor ons!

GreenMax B.V. hecht veel waarde aan uw privacy. Het kan u vast niet zijn ontgaan, vanaf 25 mei is de vernieuwde Europese privacywetgeving in werking getreden.


GreenMax B.V. hecht veel waarde aan uw privacy. Het kan u vast niet zijn ontgaan, vanaf 25 mei is de vernieuwde Europese privacywetgeving in werking getreden. Deze algemene verordening gegevensbescherming AVG legt verplichtingen bij organisaties die gegevens van EU-inwoners verwerken. GreenMax B.V. vindt het beschermen van de persoonsgegevens van al onze klanten van groot belang. Naar aanleiding van de nieuwe Europese General Data Protection Regulation (GDPR) die binnenkort van kracht gaat in de EU, zijn er wijzigingen gemaakt in ons privacybeleid. Middels deze mail willen wij u dan ook informeren over ons privacybeleid en privacyvoorwaarden.

Wij gebruiken uw data om u gericht te informeren over nieuwe producten en wijzigingen in de bestaande producten. Dit doen we door middel van het versturen van e-mails met daarin informatie over de nieuwe producten en prijzen.
Uw huidige instellingen worden niet gewijzigd, evenals de manier waarop u gegevens worden gebruikt. Wij verkopen uw persoonsgegevens niet en stellen deze ook niet ter beschikking van derden. Persoonsgegevens worden maximaal 7 jaar bewaard vanaf het laatste contactmoment, tenzij eerder is aangegeven deze te verwijderen.

U kunt onze privacy voorwaarden vinden op onze website:
https://www.greenmax.eu/Privacyverklaring%20GreenMax%202018-01%20dd%2020180524.pdf

Onze nieuwe privacy verklaring is ingegaan op 25 mei 2018.© 2022 Greenmax