< p>

Green Roadblocks


De GreenMax boombakken worden steeds vaker gebruikt als zogenaamde Roadblocker. Groen in de openbare ruimte kan ook prima ingezet worden als maatregel voor de veiligheid.


De GreenMax boombakken worden steeds vaker gebruikt als zogenaamde Roadblocker. Groen in de openbare ruimte kan ook prima ingezet worden als maatregel voor de veiligheid.De grote steden zoals bijvoorbeeld Rotterdam, Den Haag en Amsterdam zijn al overgegaan tot het plaatsten van grote betonblokken om hun wandelpromenades en pleinen te beveiligen. Deze betonblokken roepen vaak angst op.

Zonder een dreigende sfeer te creëren kunnen er beter boombakken worden ingezet als maatregel voor de veiligheid tegen bijvoorbeeld terreur of ramkraken.De bakken geven een publiekvriendelijke uitstraling en zorgen voor meer openbaar groen in de stad. Een boombak van bijvoorbeeld 1,2 x 1,2 x 0,8 m weegt gevuld al snel 1500 kg. Dankzij onze verstevigde bodem, de uitsparing voor de heftruck lepels en verstelbare voeten zijn ze verplaatsbaar voor een flexibele toepassing.Onze Green Roadblocks zijn te verkrijgen in verschillende materialen.
Alle opties kunt u vinden op: https://www.greenmax.eu/nl/boombakken/
© 2021 Greenmax