< p>

GreenMax wordt GreenMax + treeBUILDERS


GreenMax wordt GreenMax + treeBUILDERS

Graag willen wij u informeren over een wijziging binnen GreenMax, uw leverancier voor vrijwel alle producten rondom de aanplant van bomen.


Graag willen wij u informeren over een wijziging binnen GreenMax, uw leverancier voor vrijwel alle producten rondom de aanplant van bomen.

Zoals u weet is GREENMAX uniek in zijn kwaliteit en service. Steeds meer klanten weten ons te vinden en ons klantenbestand is in de afgelopen jaren dan ook flink gegroeid. Zowel in het binnenland, maar ook zeker in het buitenland.
Ondanks deze groei toch de persoonlijke service te kunnen bieden die u van ons gewend bent en u zo efficiënt mogelijk te helpen hebben wij besloten om de groeiplaatsconstructies onder te brengen in een nieuwe BV.
Voor alle andere artikelen kunt u nog steeds terecht bij GREENMAX.

Met ingang van 1 januari 2018 opereren we dus onder de vertrouwde naam GREENMAX en het nieuwe treeBUILDERS.Vier van onze medewerkers zullen vanaf 1 januari as werkzaam zijn bij treeBUILDERS. Naast het bekende TreeParker boombunker systeem bent u voor de Sandwichconstructies hier ook aan het juiste adres.

Per 1 januari 2018 gaan alle werkzaamheden van ontwerp, advies, opslag en verkoop met betrekking tot de groeiplaatsconstructies plaatsvinden vanaf een nieuwe bedrijfslokatie, gelegen naast het bestaande pand van GreenMax.

Bezoekadres:

treeBUILDERS BV.
De Morgenstond 18
Heeswijk-Dinther
Tel. 0413-530266
info@treebuilders.eu
orders@treebuilders.eu
www.treebuilders.eu

In de komende tijd zullen wij u op de hoogte houden van alle ontwikkeling omtrent deze splitsing. Wij stellen alles in staat om de splitsing zo geruisloos mogelijk voor u te laten verlopen.
Indien u vragen heeft kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers, tel. 0413-530266

Hoogachtend,

treeBUILDERS bv
© 2022 Greenmax