< p>

Sandwichconstructie; Greenmax biedt het meest uitgebreide assortiment


Sandwichconstructies sinds 1990. Greenmax heeft haar assortiment wederom uitgebreid, nu op het gebied van sandwichconstructies.  Hiermee is Greenmax ook in deze toepassing het beste adres voor uw 2e maaiveld constructies.Sandwichpanel 74 is het product waarmee het allemaal begon (1990).

Dit type sandwichpanel is als eerste toegepast als zijnde een drukverdelende constructie onder verharding en boven een doorwortelbare zone. De eerste toepassing van de sandwichcostructie is in 1990 geweest. Deze constructie is nu te koop bij Greenmax onder de naam sandwichpanel74. Het oerdegelijke ontwerp van dit product is nimmer ongewijzigd en geldt nog steeds als standaard voor een sandwichconstructie met een draagkracht van ruim 740kN/m2.

Greenmax breidt haar assortiment Sandwichconstructie nu nog verder uit. Ons standaard assortiment bevat nu panelen van diverse hoogtes:

52 mm (sandwichpanel 74 en Sandwichpanel 130) Sandwichpanel 74

100 mm   (Sandwichbox100 ) SandwichBox

150 mm. (Sandwichbox150) SandwichBox

Maar ook andere hoogtes zijn op aanvraag leverbaar. Vraag naar de mogelijkheden bij een van onze medewerkers of mail info@greenmax.eu


Nu ook een sandwichconstructie met dubbele draagkracht.

Standaard wordt ca 740 kN/m2 aangehouden voor de draagkracht van een sandwichconstructie. Dit biedt in veel gevallen ruim voldoende draagkracht. Maar daar waar belastingen door bijvoorbeeld draaiend vrachtwagen verkeer dusdanig hoog zijn raden we aan om de extra versterkte sandwichconstructie te gebruiken. Sandwichpanel130(51 mm hoog) kan een druklast dragen van ca 1300 kN/m2, hiermee is deze constructie veruit de sterkste in zijn soort.

Voor vele toepassingen te gebruiken.

Onze panelen zijn voor diverse toepassingen geschikt. Hieronder enkele toepassingen:

-          Drukverdelende 2e maaiveldconstructie voor bestaande bomen

-          Groeiplaats verbetering voor bestaande bomen.

-          2e grondwaterspiegel, watervoorraad voor bomen op hangwaterprofiel

-          Verticale en horizontale drainage met hoge belastingseisen

-          Versteviging van halfverharding

Wilt u meer informatie over onze producten neemt u dan gerust contact opmet een van onze specialisten.

Wij bieden u de beste oplossingen met een eerlijk verhaal en een eerlijke prijs.

© 2021 Greenmax