< p>

Nieuw in assortiment: Boomroosters


Sinds kort heeft GreenMax haar assortiment uitgebreid met een nieuw product, namelijk boomroosters. De GreenMax boomroosters zijn er in verschillene maten, vormen en designs. Zelfs maatwerk is mogelijk.Sinds kort heeft GreenMax haar assortiment uitgebreid met een nieuw product, namelijk boomroosters. De GreenMax boomroosters zijn er in verschillene maten, vormen en designs. Zelfs maatwerk is mogelijk.

Door boomroosters toe te passen zorg je ten eerste voor veiligheid. Het maaiveld blijft rondom de bomen gelijk waardoor er geen gevaarlijke situaties ontstaan. De bomen zelf zijn ook beschermd. De stam en wortels van bomen worden door de boomroosters niet beschadigd. Boomroosters zorgen er tevens voor dat er makkelijker water en zuurstof bij de wortels kan komen. Het onderliggende frame voorkomt belasting en beschadiging van wortels.

U kunt kiezen uit een uitgebreid assortiment standaard producten maar door onze eigen productie kunnen wij in samenspraak met u snel uw wensen realiseren. Eigen grafische patronen en specifieke maatvoeringen kunnen wij voor u produceren.

Meer informatie en voorbeelden vindt u op: Boomroosters

Om het assortiment compleet te maken, hebben wij ook een aantal type boombeugels, welke perfect te combineren zijn met de boomroosters, meer informatie hiervover vind u op: Boombeugels

U kunt onze standaard prijslijst opvragen door een mail te sturen naar info@greenmax.eu of via Contact

 

© 2022 Greenmax