< p>

Wij stellen aan u voor: Esther Langens


Sinds januari ondersteunt Esther ons team, lees hier over haar eerste maanden als technisch adviseur bij GreenMax.


'Hallo, ik ben Esther Langens.
Ik ben vanuit mijn technische opleiding, MTS-Werktuigbouw, werkzaam geweest bij diverse bedrijven als technisch tekenaar en van daaruit als technisch inkoper. Daarna heb ik de hoveniersopleiding afgerond en heb een lange periode bij een tuincentrum gewerkt als "Spin in het web".

Vanuit mijn functie bij Greenmax als Technisch Adviseur/buitendienst medewerker denk ik mee met de uitdagingen die er zijn om de combinatie boom/verstening optimaal in te kunnen vullen.
Kiezen voor kwalitatief en robuust groen komt de gehele leefomgeving voor mens en dier in een stedelijk gebied ten goede. Mijn persoonlijke amibtie is om zoveel als mogelijk groen in de stad te krijgen en dat ik daar een positieve bijdrage aan kan leveren.

In mijn vrije tijd geniet ik van buiten zijn, wandelen, werken, lezen, motorrijden en genieten van lekker eten en drinken. Ik houd er van om buiten te zijn en doe dit zoveel als mogelijk door in de tuin te werken of met echtgenoot en honden flinke wandelingen maken met een hapje en een drankje tussendoor. Ik houd er van om op vakantie te gaan maar ben vooral graag thuis en geniet van onze mooie en bourgondische omgeving, gelegen tussen diverse natuurgebieden.

Ook ben ik maatschappelijk betrokken en mag al bijna twee perioden deelnemen in de gemeenteraad voor een lokale politieke partij.'

Esther is te bereiken via mail: esther@greenmax.eu of per telefoon: +31 (0)6 13373500 

© 2022 Greenmax