< p>

TreeParker wordt enthousiast ontvangen in binnen- en buitenland


GreenMax heeft tijdens de Galabau in Nürnberg (Duitsland) haar nieuwe ondergrondse groeiplaats constructie gepresenteerd.


GreenMax heeft tijdens de Galabau in Nürnberg (Duitsland) haar nieuwe ondergrondse groeiplaats constructie gepresenteerd. De TreeParker werd erg enthousiast op de beurs ontvangen door het internationale publiek. Er werden zelfs tijdens de beurs al 3 projecten verkocht. Het eerste pilot project konden we direct na de beurs reeds inbouwen in Dusseldorf. De aannemer en opdrachtgever waren blij verrast over het gemakkelijk aan te brengen systeem. Met eenvoud heeft de aannemer een ideale groeiplaats weten te creeren voor de boom in verharding.

Een paar weken later hebben wij de TreeParker ook aan het Nederlandse publiek getoond op de Dag van de Openbare Ruimte in Utrecht. Ook in Nederland werd onze nieuwe constructie zeer enthousiast ontvangen. Veel gemeenten gaven aan interesse te hebben in de TreeParker vanwege de vele voordelen die het systeem biedt ten opzichte van andere groeiplaatsinrichtingsvormen. Een van de voordelen is de voordelige prijsvorming, volgens Werner Hendriks werkzaam bij Greenmax : “De TreeParker boombunker is niet duurder dan bomengranulaat”.

Ook is TreeParker het meest sterke en flexibele systeem op de markt op het gebied van ondergrondse groeiplaatsconstructies. Het is sterker dan ieder ander boombunkersysteem. TreeParker is de nieuwste generatie boombunker. Dit systeem is door Greenmax ontwikkeld om een betaalbaar alternatief te bieden voor onder andere bomengranulaat en andere constructies.

Meer weten over TreeParker en hoe Treeparker kan helpen met uw regenwaterproblematiek?
Vraag naar een van onze specialisten of kijk op : https://www.greenmax.eu/nl/treeparker/

© 2022 Greenmax