< p>

Future Green City


Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan Future Green City 2015. Dit vakevent vindt plaats van 24 t/m 26 november in ’s-Hertogenbosch.

Het aantal inwoners van Nederland groeit jaarlijks. Maar ook de veranderende samenstelling van de bevolking en de klimaatverandering verdienen juist nu alle aandacht. Het ontwikkelen van een duurzame, leefbare stad met toekomst is een enorme uitdaging, voor iedere gemeente op zich en voor Nederland als geheel. Een integrale aanpak levert synergie op.

Met Future Green City 2015 is er nu een vakevent waar disciplines zoals groen, bouw, infra en water samenkomen. Innovatie, groen en duurzaamheid vormen de rode draad in het aanbod. Van openbaar groen tot groene daken en gevels. Van hergebruik regenwater tot energieneutrale stadsdelen. Van slimme ruimtelijke ordening tot verbeteren luchtkwaliteit. Ontdek er de nieuwe mogelijkheden voor uw future green city.

Wij nodigen u dan ook van harte uit voor een bezoek aan Future Green City 2015. Het vakevent vindt plaats van 24 t/m 26 november a.s. in de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch. Naast vele exposanten is er een programma dat er niet om liegt. Met boeiende voordrachten, workshops, unieke exposities en interessante ontmoetingen.

Kom naar onze stand, nummer 152, en wij presenteren u graag ook onze bijdrage aan de stad met toekomst.

Toegangscodes om uzelf voor te registreren (ter waarde van € 75,-) zijn aan te vragen via ons contactformulier.
Via deze voorregistratie krijgt u alle dagen gratis toegang.

Graag tot dinsdag 24, woensdag 25 en/of donderdag 26 oktober a.s.

Future Green City: www.futuregreencity.nl

© 2021 Greenmax