< p>

17 September - Boom Innovatie Dag


Op donderdag 17 september organiseren de vakbladen Boomzorg, Stad+Groen en Boom in Business voor de vijfde keer de Boom Innovatie Dag. Deelname is gratis.
De Boom Innovatie Dag vindt dit jaar plaats bij Boomkwekerij Ebben in Cuijk. Het thema van deze praktijkdag is Bomen Inspireren. De vakbladen Boomzorg, Stad+Groen en Boom in Business willen via de Boom Innovatie Dag alle ontwikkelingen op gebied van Bomen, Planten en Heesters, Techniek, Informatietechnologie en Beheer & Onderhoud bij elkaar brengen. Tevens wordt voor de tweede keer de Green Innovation Awards uitgereikt en voor de eerste keer de Inspiratieboom 2015. Vorig jaar eindigden wij met ons LUWA systeem nog in de top 3 van de Green Innovation Awards.

De Boom Innovatie Dag is vooral praktisch ingestoken. Dus kennis en praktijkervaringen worden uitgewisseld en nieuwe machines, producten en toepassingen zijn te bekijken. Daarnaast zijn er interessante lezingen rondom het thema Groen Innoveren.

GreenMax is dit jaar ook weer aanwezig op de Boom Innovatiedag. U bent van harte welkom op onze stand waar wij u graag te woord staan. Op onze stand presenteren wij dit jaar verschillende producten zoals onze groeiplaatsconstructies, wortelschermen, boombakken, boomverankeringen, stambeschermers en gietranden.

Kijk voor meer informatie en aanmelden op de website www.boominnovatiedag.nl

© 2021 Greenmax