< p>

Amfibieënschermen langs de N617


Tussen 's-Hertogenbosch en Sint-Michielsgestel zijn onlangs de groene GreenMax amfibieënschermen geplaatst. Daarnaast staan onze gietranden rondom 600 bomen langs de provinciale weg.
Langs de provinciale weg N617, tussen 's-Hertogenbosch en Sint-Michielsgestel, heeft Jos Kanters Groenvoorziening uit Boerdonk 2,5 km wildraster geplaatst. Op meerdere plekken zijn ook onze amfibieënschermen tegen de wildrasters bevestigd. Amfibieënschermen worden vaak geplaatst in combinatie met gaas om zowel padden als ook klein wild te beschermen.

Jos Kanters Groenvoorziening kreeg ook de opdracht om 600 nieuwe bomen langs de provinciale weg aan te planten. Omdat het bedrijf de komende jaren verantwoordelijk is voor het beheer werd er besloten om GreenMax gietranden rondom de nieuwe bomen te plaatsen. Gietranden zijn eenvoudige hulpmiddelen om bewatering rondom de stamvoet effectiever te maken. De gietrand wordt voor een deel in de grond ingegraven. Hierdoor blijft de gietrand stabiel, is er een grote wateropslagcapaciteit en blijft het water in het gebied rondom de stamvoet.

GreenMax Amfibieënschermen
GreenMax Gietranden
© 2022 Greenmax