< p>

Demonstratie Machinale Inbouw Wortelschermen


In week 42 is het weer mogelijk om twee demonstraties van de RootSolutions RS1000 frees bij te wonen. De machine draait dan in Beverwijk en Geldrop.
Het Duitse bedrijf Profi Wurzelschutz heeft de revolutionaire RootSolutions RS 1000 frees ontwikkeld. Deze machine maakt het mogelijk om snel en eenvoudig wortelbescherming te plaatsen. Frezen, een wortelscherm plaatsen, de sleuf opvullen met grond en vervolgens de grond verdichten. Deze stappen worden allemaal in 1 uniek apparaat gecombineerd.

De machine is in de afgelopen jaren al bij veel gemeentes in binnen- en buitenland ingezet en wij nodigen u graag uit om de machine weer in actie te zien!

In samenwerking met Groenadvies Zeeland, bieden we u de mogelijkheid om demonstraties op twee locaties bij te wonen. Op de onderstaande locaties wordt het werk rond 10.00 uur onderbroken en wordt er uitleg gegeven over het project en de inzetbaarheid van de machine.Heeft u ook interesse om de demonstraties van de machinale inbouw van wortelschermen te bekijken?
Aanmelden is mogelijk via het onderstaande mailadres:

Gemeente Beverwijk
Locatie: Beverwijk, Zeestraat
Datum: woensdag 14 oktober
Tijd: 10.00
Aanmelden: marco@greenmax.eu

Gemeente Geldrop
Locatie: Geldrop, Wethouder van den Eijndenstraat (Fietspad tussen Wethouder van den Eijndenstraat en Columbusstraat)
Datum: donderdag 15 oktober
Tijd: 10.00
Aanmelden: marco@greenmax.eu
...............
© 2021 Greenmax