< p>

Demonstratie Groeiplaatsinrichting Stadsbomen


Ontdek op 19 maart hoe de levensduur van deze bomen significant verlengd kan worden!
Sinds de jaren zeventig heeft de ontwikkeling van de groeiplaatsinrichting van straatbomen niet stil gestaan. Gelukkig, want boomtechnisch onderzoek over de hele wereld heeft uitgewezen dat bomen in straten meer ondergrondse groeiruimte nodig hebben dan dat ze in de meeste gevallen in de praktijk krijgen.

In de afgelopen jaren zijn groeiplaatsen geëvolueerd van één kubieke meter bomenzand per boom tot een innovatieve semi-bouwkundige constructie met tientallen kubieke meters inhoud.

In samenwerking met Van Helvoirt Groenprojecten wil GreenMax graag de ervaringen en opgedane kennis graag met u delen omdat we denken dat u er baat bij heeft.

Daarom organiseren we, in samenwerking met gemeente Tilburg, op 19 maart van 13.00 tot 16.00u velddemonstaties waarin we verschillende groeiplaatsinrichtingen tonen. U bent van harte uitgenodigd!

Tijdens deze demonstratie worden op twee locaties verschillende typen groeiplaatsconstructies aangebracht. Zowel een boomkratten- als een boombunker systeem worden getoond. Door Greenmax wordt de Silva Cell boombunker groeiplaatsconstructie geleverd.

Groeiplaatsconstructies zorgen onder meer voor voldoende ruimte voor de boomwortels waardoor niet alleen stadsbomen zich goed kunnen ontwikkelen, maar borgen ook een stabiele fundering voor straten, wegen en pleinen. Uiteraard vertellen we u er alles over op 19 maart.

Heeft u interesse? Laat het ons weten via w.hendriks@greenmax.eu We ontvangen u graag wanneer het u uitkomt tussen de genoemde tijden, in Café Anvers, Oude Markt 8 in Tilburg, en nemen u vanuit daar mee naar de twee locaties. Parkeren in de p-garage aan het Louis Bouwmeesterplein.

Graag tot 19 maart!Locatie: Oude Markt 8 - Tilburg

Parkeren: p-garage aan het Louis Bouwmeesterplein
Datum: Donderdag 19 maart
Tijd: 13.00 tot 16.00u
Aanmelden: w.hendriks@greenmax.eu

© 2021 Greenmax