< p>

Demonstratie in Dordrecht


GreenMax heeft afgelopen december in Dordrecht verschillende typen kluitverankeringen en het Luwa systeem gedemonstreerd.
Rudy Scheper en zijn collega-boombeheerders van de gemeente Dordrecht hadden ons gevraagd om enkele producten te demonstreren aan de Binnen Kalhaven in Dordrecht.

Diverse gekapte kastanjes werden onlangs vervangen en de gemeente vond dit een goede aanleiding om te experimenteren met verschillende hulpproducten.

De gemeente Dordrecht had ook GreenMax gevraagd om bij enkele nieuwe iepen de kluitverankering te demonstreren. Naast de standaard GGB kluitverankering hebben wij ook de Bio kluitverankering getoond. De Bio kluitverankering bestaat uit 100% biologisch afbreekbare banden met grondankers van onbehandeld ijzer. Daarnaast kon de gemeente ook kennismaken met het nieuwe LUWA systeem. Met dit systeem worden, via één invoerpunt, beluchtings- en bewateringsbuizen gecombineerd waardoor er geen water in de dieper gelegen beluchtingsbuis kan komen.

Op onderstaande foto’s zijn nog groene randen rondom het plantvak te zien. Deze werden nog vervangen door de GreenMax wortelgeleidingspanelen. Met deze panelen worden de boomwortels gegarandeerd naar beneden geleid waardoor wortelopdruk wordt voorkomen.
GreenMax GGB Kluitverankering


BIO Kluitverankering


LUWA Splitter


© 2021 Greenmax