< p>

12 en 13 oktober: Dag v/d Openbare Ruimte - Houten


Tijdens de Dag van de Openbare Ruimte in Houten is GreenMax aanwezig op standnummer: 2.044Tijdens de Dag v/d Openbare Ruimte in Houten zal GreenMax verschillende producten presenteren voor de bescherming
van het groen en de infrastructuur. U bent natuurlijk van harte uitgenodigd om
onze stand te bezoeken.

De Beurs:
Als u werkt bij de overheid of in een ander beroep werkzaam bent binnen het vakgebied openbare ruimte, dan zou een bezoek op woensdag 12 of donderdag 13 oktober 2011 aan de Dag van de Openbare Ruimte in Houten niet mogen ontbreken in uw agenda.
Dit jaar wordt voor de achtste keer in Expo Houten deze grootste vakbeurs met praktijkgerichte lezingen voor openbare ruimte georganiseerd. Steeds meer vakgenoten zien dit evenement als vast jaarlijks ontmoetingsmoment met collega's en als ideale gelegenheid om de (product)kennis bij te spijkeren.

Beurslocatie:
Expo Houten
Meidoornkade 24
3992 AE Houten

Expo Houten is zeer goed bereikbaar en is centraal gelegen in Nederland
vlak onder Utrecht langs de A27. Het aantal parkeerplaatsen is ten behoeve van
de beurs uitgebreid. Komt u met de trein, maakt u dan gebruik van de gratis pendelbus tussen NS-station Houten en Expo Houten.

Openingtijden:
Woensdag 12 oktober 2011 van 10:00 uur tot 17:00 uur
Donderdag 13 oktober 2011 van 10:00 uur tot 17:00 uur

Standnummer GreenMax:
2.044

Toegang:
De toegang is gratis, evenals parkeren, koffie, thee, frisdrank en de pendelbussen tussen NS-station Houten en Expo Houten. Toegangskaarten zijn aan te vragen via info@greenmax.eu
© 2022 Greenmax